fbpx

AANMELDEN MASTERCLASS RECHTMATIGHEID

Sinds 1 januari 2021 moet het college van B&W een verklaring afleggen over de rechtmatigheid van de baten en de lasten. Is uw organisatie al in control?

Vanwege de vele vragen die bij onze opdrachtgevers leven over de rechtmatigheidsverantwoording, organiseert ANG Public Finance in samenwerking met Astrium Accountants een online Masterclass over dit onderwerp op donderdag 20 mei en dinsdag 25 mei. De Masterclass is bestemd voor financieel adviseurs, control adviseurs, concern controllers en iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met rechtmatigheid. 

Tijdens de Masterclass gaan we online in op o.a. de volgende vraagstukken:  

  • Wat houdt de rechtmatigheidsverantwoording in?
  • Wat betekent dit voor uw organisatie?
  • Wat heb je nodig voor een Controleplan? 
  • Wat is nodig om de goedkeurende verklaring te kunnen overleggen?

De Masterclasses op donderdag 20 mei, dinsdag 25 mei, donderdag 1 juli, dinsdag 6 juli en dinsdag 13 juli zijn vol! Aanmelden is niet meer mogelijk. In het najaar komt er een 2.0 versie!

U heeft de keuze uit de volgende data:

  • dinsdag 13 juli van 13.30 – 15.00 uur

De Masterclass duurt 1,5 uur, heeft een interactief karakter en wordt digitaal gehouden via Teams. De kosten voor deelname bedragen €150,- p.p. excl. btw. Om de interactiviteit te kunnen waarborgen is slechts een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar! 

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Geef hierop svp aan voor welke datum u zich wilt aanmelden. U krijgt een bevestiging per e-mail.