fbpx

Abdellah is sinds november werkzaam bij Waterschap Hollandse Delta via ANG Public Finance als ZZP’er. Hij is werkzaam bij de afdeling “Zuiveren en Onderhoud” als Financieel ondersteuner. Hiervoor is Abdellah bij twee andere waterschappen al werkzaam geweest binnen de financiële administratie. 

Waterschap Hollandse Delta zorgt op de Zuid-Hollandse eilanden voor schoon en voldoende water, veilige dijken en wegen. Hollandse Delta heeft als enige van West Europa “Dokhaven“ een ondergrondse rioolwaterzuiveringsinstallatie. In het gebied van Hollandse Delta zijn er 20 rioolwaterzuiveringsinstallaties die door de afdeling Zuiveren en Onderhoud beheerd worden. Daar komt wat bij kijken qua capaciteit, techniek en financiën. 

Halverwege 2019 heeft het algemeen bestuur van Waterschap Hollandse Delta groen licht gegeven voor “Huis op orde”. Er is extra budget gekomen om op termijn extra activiteiten uit te voeren om het huis op orde te krijgen voor onderhoud, bedrijfsvoering, investering en personeel.

Bij de afdeling Zuiveren en Onderhoud is er behoefte aan een financiël ondersteuner om het extra budget en gelijk ook het hele budget van de afdeling in goed banen te leiden. Dan kan je denken aan budgetten van de teams monitoren en periodiek rapporteren aan de budgethouders en het afdelingshoofd. Budgethouders ondersteunen in het monitoren van hun verplichtingen die op het budget drukken en waar nodig ingrijpen. Overleggen met de werkvoorbereiders en regisseurs of de werkzaamheden zijn uitgevoerd en ondersteunen in het nieuwe verplichtingsysteem (Purchase to Pay).

Nu is Abdellah druk bezig met het voorbereiden en toelichten van de Jaarrekening 2019, één van de P&C producten, om de budgethouders en het afdelingshoofd te ontzorgen.”

Al met al een nieuwe rol die ervoor zorgt dat er directe ondersteuning is van een financieel onderlegt persoon in een technische afdeling.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een financieel adviseur/ondersteuner die kan ondersteunen op het gebied van de P&C producten? Neem dan contact op met ANG Public Finance via 0348-475348 of vraag om offerte: info@angpf.nl.

Of neem contact op met onze accountmanager Kimberley Hoogendoorn:

Telefoonnummer: 06-47111749
E-mailadres: k.hoogendoorn@angpf.nl

BEL KIM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *