fbpx

Ik ben Egbert Nijenbanning en sinds oktober vorig jaar werkzaam als ZZP’er voor ANG Public Finance bij de gemeente Raalte. Ik vervul daar de rol van coördinator financieel beheer.

Wat dat inhoudt? Verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de financiële processen binnen de gemeente Raalte en afgeleid daarvan de informatievoorziening.

Daarnaast heb ik een duidelijke opdracht meegekregen; hoe kan de werkdruk binnen het cluster worden verlaagd cq verbeterd? Hiertoe heb ik samen met de medewerkers een plan van aanpak opgesteld om meer structuur in de financiële informatievoorziening aan te brengen en daar waar mogelijk te automatiseren.

Daarnaast beoordelen we ook de financiële basisprocessen op efficiency en effectiviteit en schenken we aandacht aan de menselijke kant van de processen. Staan mensen in hun kracht? Doen we de juiste dingen en doen we ze slim? Pakken we de juiste rol? 

En dit alles in een mooie organisatie waarin ruimte en aandacht voor mensen en veranderingen richting zelfsturing is. 

“Het is bovenal een prettige werkomgeving met erg leuke collega’s waar het goed toeven is”

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een financieel adviseur/coördinator die kan ondersteunen op het gebied van de P&C producten? Neem dan contact op met ANG Public Finance via 0348-475348 of vraag om offerte: info@angpf.nl.

Of neem contact op met onze accountmanager Kimberley Hoogendoorn:

Telefoonnummer: 06-47111749
E-mailadres: k.hoogendoorn@angpf.nl

Bel Kim
ANG PF dienstverlening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

quis, efficitur. et, sem, leo Donec amet, neque. ut accumsan