fbpx

ANG PF’er Willem van den Oever is sinds april bij Waternet in het team Meterstanden en Factureren als junior consultant aan de slag. Hiervoor is hij bij diverse waterschappen werkzaam geweest.

Waternet werkt namens het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam. Zij zijn het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. Zo besparen de deelnemers op de kosten en kunnen ze werkzaamheden beter regelen. Waternet werkt dus voor zowel een waterschap als een gemeente. Dit is vrij uniek. Als voorbeeld: Waternet regelt namens de gemeente Amsterdam schoon drinkwater en zuivert tegelijk voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht het riool- en afvalwater.

“Het werk is erg gevarieerd. Het ene moment ben je bij de rechtbank voor een zaak namens Waternet, en het andere moment ben je bezig met het uitpluizen van een factuur voor de klant” aldus Willem.

Waternet had behoefte aan een jonge, hardwerkende consultant en ANG Public Finance kon die leveren. Er is zeker een goede klik tussen Willem en Waternet. De diversiteit van de werkzaamheden en het feit dat Waternet ook bijdraagt aan de ontwikkeling van Willem zorgen voor een interresante werkomgeving.

“Wat mij zeker in het begin verbaasde, is dat ik als externe ook mee mocht draaien met de ontwikkelingstrajecten van het team waar ik in zit. Tevens zijn we samen met mijn teamcoach ook een persoonlijk ontwikkelingstraject gestart. Intern en extern dezelfde persoonlijke benadering; dat zie je niet vaak”.

Willem verzorgt onder andere namens Waternet de comparities in de rechtbank, dit houdt in dat wanneer een klant van Waternet het niet eens is met één of diverse zaken, de klant naar de rechtbank kan stappen om dit geschil op te lossen. Verder werkt Willem in het team van meterstanden en factureren aan hele diverse opdrachten. Een kleine greep uit zijn werkzaamheden: correcties op nota’s, vragen over voorschotnota’s en verdere financiële vraagstukken.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een junior consultant die een flink tempo draait, slim zijn werkzaamheden organiseert, nieuwe taken snel oppakt en bergen werk kan verzetten? Neem dan contact op met ANG Public Finance via 0348-475348 of vraag om offerte: info@angpf.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *