fbpx
Contact ANG PF

Ik ben Ton van Oostrum en sinds februari 2021 werk ik als senior financieel adviseur voor ANG PF. Mijn eerste opdracht is business controller sociaal domein bij de gemeente Eindhoven.

Wat houdt dat in? Het team business control moet het verhaal achter de cijfers kennen, scenario’s doorrekenen en kijkt continu met de organisatie mee op het leveren van een gerichte bijdrage als het gaan om het realiseren van beleidsdoelstelling en het bereiken van maatschappelijke effecten voor burgers, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Ten allen tijde naar voren gericht. Dit doet het team onafhankelijk en adviseert proactief richting directieleden en het MT sociaal domein.

Van mij wordt verwacht dat ik proactief adviseer op tactisch niveau aan het sectormanagement over de uitvoering van taken zoals processen, AO/IC, beheersmaatregelen, financiën, effectiviteit, efficiency, rechtmatigheid en risico’s. Ik adviseer over risicomanagement, ontwerp, uitvoering en beheersing van de planning en control-instrumenten in het kader van een ordelijke en controleerbare bedrijfsvoering.

In Eindhoven ben ik zeer goed ontvangen. Het is een grote organisatie waar altijd wat te doen is. Ik val echt met mijn neus in de boter met zo’n eerste opdracht.

Een mooie organisatie waar de processen soms best complex zijn ingericht. En laat dat nu net één van de dingen zijn waar ik over mag adviseren.

 

Heeft uw organisatie ook behoefte aan een financieel adviseur die kan ondersteunen op het gebied van de P&C producten? Neem dan contact op met Kimberley Hoogendoorn via 06-47111779 of vraag om offerte: k.hoogendoorn@angpf.nl

 

Bel Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *