fbpx

Corona-maatregelen? Samen met u werken wij (verantwoord) door!

Het zijn rare tijden nu het Coronavirus werkend Nederland raakt. Maar wij zouden geen Nederlanders zijn als we nu bij de pakken neer gaan zitten. Gelukkig hebben we de prettige mentaliteit van ‘schouders eronder en aanpakken’ en zo staan wij er als ANG Public Finance ook in!

Denken in oplossingen

Dat we de komende weken met z’n allen zaken anders moeten gaan organiseren is een feit, gezondheid gaat tenslotte boven alles. Wel kijken we graag naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Voor organisaties is het belangrijk dat, ondanks deze unieke situatie, de werkzaamheden toch zoveel en zo goed mogelijk doorgaan en de bedrijfscontinuïteit geborgd blijft. Gelukkig leven we in een tijd waarin thuiswerken voor veel werknemers tot de mogelijkheden behoort. We zien ook bij onze relaties dat hier nu veel gebruik van wordt gemaakt en dat juichen wij uiteraard toe. 

Najagen van ambities

Nu je toch thuis moet zitten/ werken heb je ook alle gelegenheid om na te denken welke droomjob je ambieert. Is deze job gericht op financiën binnen de publieke sector dat kan ANG Public Finance je daar goed bij helpen! Binnen de afdeling financiën zal het werk altijd blijven bestaan en daarom zijn wij constant op zoek naar ambitieuze financials. Wij kijken samen met jou naar je ambities. Waar wil je naar toe? En wat is er voor nodig om dit te realiseren? Dit kan zijn in de vorm van cursussen/opleidingen maar ook het doorgroeien binnen een gemeente qua functie behoort tot de mogelijkheden. Samen met jou maken we een plan hoe wij jouw ambities gaan realiseren en bekijken we wat voor termijn wij daar voor nodig hebben. ANG Public Finance vindt het belangrijk dat jij het werk doet dat bij je past en waardoor jij elke dag met plezier naar je werkt gaat! 

Meer weten?

Ben jij er aan toe om je ambities na te jagen? Wil jij samen met ANG Public Finance bekijken wat de mogelijkheden zijn? Wil je eens van gedachte wisselen om te bekijken wat er binnen het Publieke Domein mogelijk is? Onder het genot van een digitaal kopje koffie op afstand informeren wij jou hier graag verder over. Kimberley Hoogendoorn is telefonisch bereikbaar op: 06-47111749 of per e-mail om een digitale afspraak te maken op: k.hoogendoorn@angpf.nl 

BEL KIM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *