fbpx

Training & Opleiding

voor professionals met ambitie

Over Training en Opleiding

ANG Public Finance  onderzoekt momenteel de samenwerking met een Nederlandse Academie. Deze academie is een particuliere business school, gericht op zakelijk professionals die in deeltijd een Masteropleiding willen volgen. Deze opleiding biedt praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen en Masterclasses aan. In de toekomst zullen praktijkgerichte actualiteitencolleges dan ook tot de mogelijkheden gaan behoren.

De kracht van deze organisatie ligt in de persoonlijke benadering.

Dit wordt gerealiseerd door het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving waarbinnen studenten naar een hoger niveau kunnen groeien. Studenten omschrijven deze academie als flexibel, betrouwbaar en met lessen van hoog niveau. Het kwalitatieve niveau van de opleidingen is gewaarborgd door een NVAO accreditatie.

De opleidingen worden verzorgd door ervaren professionals die naast hun docentschap ook een functie vervullen in het bedrijfsleven of bij de overheid. Het zijn professionals met een indrukwekkend CV en niet zelden zijn zij tevens verbonden aan andere Nederlandse universiteiten of hebben zij management en/of trainingservaring bij de grotere ondernemingen van Nederland.

En hier komen wij in beeld! Dit alles is nog in ontwikkelfase en zodra er meer informatie beschikbaar is leest u dit hier.

Wordt vervolgd…

Telefoonnummer

Email Adres

Offerte aanvragen