fbpx

Waarom de detachering?

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in detachering. Nadat ik al jaren bij dezelfde gemeente werkte en hier de uitdaging miste, heb ik uiteindelijk de stap naar detachering gemaakt. Het voelde best spannend, omdat je toch de zekerheid van een vaste plek inwisselt voor een baan waar wat meer onzekerheid is. Je weet immers nooit hoe en waar de volgende klus is. Uiteindelijk heb ik toch de stap gemaakt, omdat ik meer energie uit mijn werk wilde halen. Door bij diverse organisaties gedetacheerd te worden, krijg ik juist die energie en blijft het werk uitdagend. 

De meerwaarde van detachering

Het steeds voor verschillende organisaties werken en van klus naar klus gaan, geeft mij de blijvende uitdaging die ik zo hard nodig heb. Als je lang in een organisatie zit, loop je het gevaar dat je alles op de automatische piloot doet. Detachering houdt mij scherp en zorgt dat ik blijf groeien en mezelf door ontwikkel. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *